Jämn kvalitet och personlig service med Matsällskapets serveringspersonal.

Behöver du hjälp att ställa upp bord, duka, kyla dryck och hålla snyggt under hela kvällen? Då kan vår serveringspersonal vara en bra lösning. Många i Matsällskapets personal har arbetat  med oss i många år.  Vår personal är professionell, kunnig och har varit med och serverat på allt från stora partaj till mindre personliga middagar.

Om du dessutom vill bjuda på en meny som kräver lite utöver det vanliga kan det vara skönt att känna sig lite extra trygg. Då kan våra erfarna kockar vara på plats hos er för att lägga sista handen vid maten innan servering.

Vid större evenemang kan det krävas en övergripande planering. Då har vi projektledare som följer er från idé till genomförande och som finns på plats när gästerna anländer.

Förutom servis samarbetar vi med DJ´s, coverband, artister och mycket annat som kan förgylla tillställningen.

 

 

Priser på serveringspersonal

  • Servis 395 kr per timme
  • Kock 460 kr per timme
  • Hovmästare 470 kr per timme
  • Projektledare 580 kr per timme
  • Disk och städ 305 kr per timme
  • OB tillägg på 55 kr per timme
    vardagar efter kl 20.00, lördagar efter kl 16.00,
  • OB tillägg på 110 kr per timme, vardagar och helgdagar från kl 01.00

Alla priser är exklusive moms.

Vi räknare med en servis på 8-20 gäster (beroende på middag) vid en sittande middag och en servis på ca 30 gäster vid buffé eller mingel. Vid en sittande middag behövs en kock på 45 gäster.
Om ni blir fler än 50 personer rekommenderar vi att ha en hovmästare på plats.

Personalens tid räknas från och till Matsällskapet, Himlabacken 4 i Bergshamra om inget annat är överenskommet. Personalens tid är en uppskattning och den faktiska tiden debiteras efter evenemanget. Minimidebitering är alltid 4 timmar, vid bröllop min 6 timmar. Avbokning av personal måste göras senast 5 arbetsdagar före leveransdag.

All vår serveringspersonal är försäkrade och kontinuerligt genomgår alla som arbetar på Matsällskapet brandutbildning samt utbildning i LABC/HLR (Första hjälpen).

Matsällskapet är anslutet till Svenskt Näringsliv och Visita.

Vi hyr ut vår personal i samband med att du bokar mat från oss däremot kan du inte endast hyra personal.

 

 

 

Jobba hos Matsällskapet

Vi är alltid intresserad av engagerad och driftig personal. Har du tidigare erfarenhet av att jobba med service och körkort är det ett plus. Läs mer om hur du söker tjänsten här >>

 

 

Porslin, glas, bord, stolar och linne

Förutom maten så hjälper vi er gärna att beställa in sådan som kan behövas runt omkring. Det kan vara bord, stolar, tallrikar, glas, uppläggningsbestick och dukar.  Porslinet levereras till dig och du behöver inte diska någonting. Vi hjälper dig gärna att planera beställningarna från porslinsleverantören så att det stämmer överens med den maten ni bokat av oss.

Ni väljer själva när ni vill ha porslinet levererat, de flesta önskar porslinet dagen innan evenemanget. Efteråt behöver ni bara ställa tillbaka porslinet i respektive back, utan att diska så hämtas porslinet upp dagen efter.

Det finns mycket annat roligt att hyra för att förgylla festen t ex loungesoffor, röda mattor vid entrén, barer och ljuskannor. Önskar du en fest med ett genomgående tema finns det allt ifrån palmer till snöfall att hyra. Vi vill gärna höra din idé till festen.

Alla priser är exklusive moms och transport. Moms på mat är 12 % och moms på övrigt är 25 %.