Dagens lunch direkt till jobbet i Stockholm

Är lunchcatering i Stockholm något för din arbetsplats? Många företag inser idag värdet av att kunna erbjuda sin anställda en vällagad och god lunch utan att för den skull ha en personalrestaurang. Vi har lång erfarenhet av att tillaga och leverera färdiga luncher till företag och organisationer i Stockholm med omnejd.

Våra menyer är varierade,  näringsriktiga och framför allt goda. Varje dag erbjuder vi fyra olika alternativ, en kötträtt, en fiskrätt, en soppa och ett vegetariskt alternativ. Vi erbjuder dessutom specialkost till de som av olika skäl inte äter från menyn. Däremot hanterar vi nötter, ägg, laktos och gluten i våra lokaler.

För oss är det viktigt med ett nära samarbete med våra kunder och att de ständigt får nya och spännande matupplevelser. Vi strävar efter att ge varje kund ett personligt bemötande.

För mer information om våra varma rätter:

Veckans lunchmeny >>

 

På fat eller portionsförpackat?

Beroende på hur era lokaler ser ut bestämmer vi tillsammans hur ni vill ha lunchen levererad. Antingen serveras den i porslinsformar och fat eller så portionsförpackar vi maten. All varm mat kommer levererat i värmelådor som håller maten varm i minst 3 timmar efter leverans.

 

Transporter

Vår mat levereras av våra chaufförer i våra egna transportbilar. På så sätt säkrar vi att maten hålls varm och fräsch hela vägen från vårt kök till servering. Vid leverans av maten tar vår chaufför med sig det porslin som använts dagen innan.

 

Bli kund hos oss

Vi börjar alltid med ett förutsättningslöst möte där vi diskuterar era tankar och önskemål kring er lunchcatering. Vi ser fram mot att ni kontaktar vår ansvarige för företagsrestauranger Anna Looft Persson, maila gärna på anna@matsallskapet.se eller ring på 08-660 57 55.

 

Företagsrestaurang

Utifrån era specifika önskemål skapar vi en trevlig och funktionell Företagsrestaurang Läs mer>>

 

Alla priser är exklusive moms och transport. Moms på mat är 12 % och moms på övrigt är 25 %.