Så tycker våra kunder om oss

För oss är det viktigt att veta vad ni tycker om vår mat, våra tjänster och service därför kontaktar vi alltid våra kunder efter våra evenemang. Så här säger några av våra kunder.

 

Hej Johanna,

Tack för frågan! Jag/vi är jättenöjda med allt:-)
Allt flöt på perfekt från början till slut!
Minglet utanför med mumsiga canapeer.
Buffén var suveränt god, alla varianter.
Tjusigt upplagd o serveringsrummet disponerat på bästa sätt. Maten räckte mycket väl och blev över vilket jag var nöjd med. Vi har fördelat ut mycket till familjen.
Serveringen av tårtan gjordes på ett ypperligt sätt. Serveringspersonalen och hovmästaren var fantastiska!
Och igår upphämtades serveringsgrejorna medan vi var där o plockade undan.
Dessutom vill jag tacka Dej för stort tålamod och vänlighet med alla mina frågor o ändringar under hela processen!!!!!
Stort och varmt Tack Och min nyblivne make Fred hälsar o tackar så mycket!
Varma hälsningar, Marie

 

Hej Anna,

Ja, tack kvällen var mycket lyckad och alla tyckte att maten var mycket god så högsta betyg till er!

Mvh

Linda

 

Tack för en så lyckad buffé som passade alla åldrar. Så fint upplagt och all mat var verkligen super. Speciellt lasagnen!och piffen med osten och fröna till salladen samt tapenaden satte extra piff.

Många hälsningar från både min mamma och mig

Katarina

 

Ja det var stående ovationer!

Jag tror stureplansgruppen event kommer kontakta er framöver, de var superimpade!

Stort tack!

 

 

Hej,

Vill bara tacka för fantastisk mat i lördags. Både vi och gästerna var mycket nöjda.
Jag vill också berömma de två tjejerna som jobbade, Sabine och Heidi som var helt suveräna. När det visade sig att inget bröd levererats kunde jag bara lämna det åt Sabine som löste allt på bästa sätt. De var så duktiga och dessutom väldigt trevliga.
Vänligen

Titti Werner

 

 

Hej Annsofie!

MYCKET bra! Tusen tack för god och fint presenterad mat. Alla var mycket nöjda! Vi kommer använda er igen! Skicka fakturan till mig!

God Jul!

 

 

Hej Annsofie !

Vill tacka för en underbart trevlig kväll hos er. Menyn var perfekt och uppskattad av alla, trevlig personal och mysig stämning med julpynt och jättefin dukning. Allt flöt på och alla trivdes i den hemtrevliga miljön.
Det blev så fint med den ”lilla matsalen” som ju ändå bjöd till plats att röra sig på.
Hälsningar till er alla. Hälsa även kocken som hade gått hem när vi var klara. Så mört och fint kött. Ingen hade tidigare hört talas om oxkind …

Allt var toppen ! Tack !

 

 

Kram från Kerstin

Jag vill bara skicka ett stort tack för mycket bra catering från er på vårt event igår, och ett extra stort tack till de två helt fantastiska tjejerna som serverade oss under kvällen!
De gjorde ett magiskt jobb och såg till att allt flöt på perfekt under hela kvällen.

Trevlig helg!
Med vänlig hälsning
Linda

 

 

Hej Anna och Charlie!

Vill framföra mitt och teamets tack för i lördags.
Det gick jättebra och alla var så nöjda. Många av dom internationella delegaterna tyckte detta var en höjdpunkt. Tack för gott samarbete och hälsa alla som var här och jobbade att vi är så nöjda.Ha en fortsatt fin vecka!

Bästa hälsningar
Catharina

 

 

Hej!

Vill först tacka för en otrolig fin service! Kvällen blev mer än lyckad och vi är så nöjda och glada!
Din personal var så proffsiga och trevliga. Victoria gjorde succé i baren och gjorde suveränt goda drinkar till oss hela kvällen! Vill tacka henne och hennes kollega för allt de fixad och gjorde, finns det möjlighet att få hennes mobiler eller mail så jag kan skicka ett tack?Kommer absolut rekommendera er.
Med vänlig hälsning och ett stort stort tack!

Mana

 

 

Hej,

tack för leverans och goda tårtor. Allt fungerade bra och 100-åringen var pigg och glad. Det blev ju en del mat över, så personal och boende var med och delade på en del. Irene med sällskap tackar så mycket.
gnm. Bengt-Åke

 

 

Hej Johanna,

Vi är väldigt nöjda med leveransen som kom i god tid och snittarna som smakade väldigt bra.
Så vi är otroligt nöjda med cateringen från er!
Med vänliga hälsningar

Petra

 

 

Hej Anna,

Vi är supernöjda med allt! Maten var utsökt och serveringen var felfri. Er personal var otroligt duktiga och professionella. Jag hoppas att du kan tacka dem från oss. De levererade verkligen det lilla extra. Vi har fått många positiva kommentarer avseende maten och vi har rekommenderat er till att som har frågat om maten.

Tack!
hälsningar Maja

 

 

Anna,

vill framföra värdens (förvaltningschefens) tack för middagen igår för maten, serveringen…ja för allt! Alla gäster var så nöjda! Hoppas du kan vidarebefordra detta glada budskap till alla berörda, de jag känner till är ju Richard, Maria, Markku och Peter, men inser att det finns fler bakom succén, inklusive dig själv!
Vi har fler arrangemang planerade för hösten. Jag återkommer om dessa. Till dess, en fin Midsommar (snart) önskar Pia

 

 

Hej Angelica,

Tack för Ditt mail. Maten var jättegod och den räckte gott och väl.  Allt kom även i tid och vi är jättenöjda här. Tack för all hjälp. Ha en fin helg!

Melissa Rutencrantz
Segulah Advisor

 

 

Hej Angelica

Det har gått jättebra och mycket nöjda deltagare.De tyckte mycket om maten och uppläggen var väldigt trevliga.
Tack för denna gång , vi kommer definitivt att höra av oss igen :)

Maria Hedén
Kiwva Inspecta

 

 

Tack!

Jag vill tacka, som vanligt, för ett jättebra julbord och service. Jag har hört mig för och alla är lyriska över all goda maten. Man kan alltid lita på er, proffsigt och smidigt. Fantastiskt!

Stort tack för allt ni gör, hälsa alla berörda!

Lise Lotte Lindahl
Folktandvården Stockholms Län

 

 

Hej Helena,

Tack, det gick jättebra allting. Leveransen kom precis som den skulle, maten var väldigt god, snyggt upplagd och enkel att servera. Vi gjorde slut på alltihop och även vår 100-åring var nöjd med maten. Vi är mycket nöjda, ni får bästa betyg.

En av gästerna använder er som leverantör på sin arbetsplats och tyckte det var kul att även vi har hittat er. Jag är helt övertygad om att jag återkommer i framtiden om jag behöver hjälp med mat och annat som ni erbjuder.

Marit Pehrson

 

Hej Angelica,

Allt igår var toppen, alla älskade det och vi är alla supernöjda. Har redan rekommenderat er till andra företag, om de ska anordna liknande events :)  Vi åt lite leftovers idag till frukost, även då lyckat. Ni kan komma och hämta upp ert porslin och backar idag, allt är redo för er.

Allt gott.

Maya Widmark, Kry Webbhälsa

 

Smidigt och generöst!

Väldigt generöst med mat på den Libanesiska buffén och mycket bra hjälp och service från Matsällskapet från början till slut!!
Jag har redan rekommenderat er och er goda mat vidare till flera vänner!

Jonas Parke

 

 

Tack!

Alla glada och mycket nöjda med  Lilla plockbuffén, tack!

Mats Tolander, Calona Ekonomikonsult AB

 

 

Guldstjärnor till Matsällskapet

Vill bara tacka för jättefin cateringleverans till vår frukost igår. Vi kommer absolut att anlita er igen. Proffsigt och mycket fräscht.

Jag gillade att det var så fint upplagt och mackor och allting smakade jättegott. Fint med små glasflaskor till mjölken och till smoothies och juice med sugrör. Fint också med menykort. Uppskattade också att ni återkom fort efter förfrågan med tydlig offert och att specialmaten var tydligt uppmärkt.

Annika Bergström, RISE Research Institutes of Sweden

 

 

Hej Angelica.

 

Allt var toppen! Både det veganska och det vanliga julbordet var supergott. Fick höra efteråt att det var riktigt hög kvalité jämfört med de vi catrat tidigare år.

Marcus Berggren, North Kingdom Sweden

 

 

Hej!

Allt gick jättebra och all hjälp med mat, bord, porslin mm från er var jättebra!
Har fått så mycket komplimanger för den goda maten, så stort tack för erat fina jobb!

Cecilia Bautista, FCG

 

 

Hej Helena

Maten var jättebra, allt som man kunde förvänta sig och mer därtill.

Joakim Lindahl, FORCE Technology Sweden AB

 

 

Hej Anna!

Ja tack det smakade bra, och vi fick en härlig kväll,  dock räckte inte den goda salladen m granatäpplen och brietårtan men det kan nog tolkas som att de var försvinnade gott.

Vi gillar er! Snyggt upplagt på snygga fat. Gott och mat m twist. Smidigt att beställa o leverans ända fram.

 

 

Hej Angelica,

Kan inte säga annat än tack, ni rockar!!! Toppleverans som vanligt.
Min kund var så otroligt nöjd! Jag tjuvsmakade lite och det var väldigt gott. :D

 

 

Hej Anna!

Stort tack för excellens service och snittar av den bästa kvaliteten igår! Vi fick höra så mycket positivt om maten från våra gäster – vill att ni ska veta att den var väldigt uppskattad!

Frida och Ninni skötte allt perfekt, det var så tryggt att ha dem här, att vi inte behövde tänka på något kring mat/servering/mm och de hade stenkoll på allt och fixade både före och efter sammankomsten. Jag återkommer, då jag önskar beställa snittar till på måndag (endast snittar denna gång, ingen personal eller bord).

 

 

Hej Helena!

Tusen tack för er hjälp och för trevlig uppföljning! Snittarna var KANON (men det visste jag ju redan!) Tusen tack och hälsa alla som varit med och förberett.
Bokreleasen gick super!

 

 

Hej Anna,

Stort tack för i lördags! Vi är mycket nöjda! Både med personalen och maten. Vi fick mycket feedback från våra gäster om att de aldrig hade behövt stå med tomt glas, och det är ju bra betyg till serveringen.

Egentligen har vi bara två mindre synpunkter: Den färska vårrullen var inte riktigt vad vi hade tänkt oss, och det var egentligen bara den som det blev riktigt mycket kvar av. Sen hade vi kunnat ha mer dessertlådor eftersom de verkligen var försvinnande goda! :-)

 

 

Tack!

Tack för att du och din personal verkligen hade en stor del i att vår fest blev så lyckad. De var fantastiska på alla sätt. Jag som har stort kontrollbehov och jag som har ett arbete där kontroll är den viktigaste ingrediensen för att det ska gå bra, jag kunde helt släppa taget under kvällen.

Drinkarna var jättegoda och er DJ Musse var superbra:)))

Snälla hälsa personalen så gott.

 

 

Hej Angelica!

Du ska bara veta vilken respons vi fick för maten igår, alla ÄLSKADE den!  Vi är verkligen nöjda med allt och maten räckte och blev över. Det satt kvar ett gäng efter son tog lite vin och upp det som blev över.

Inga problem med leveransen, allt verkar ha fungerat som det ska. När vi beställer nästa gång är det definitivt till er vi vänder oss. Tusen tack!

 

Hej Camilla,

Tack allt gick kanonbra och alla tyckte att maten var jättegod! Det bidrog till en toppendag på alla sätt och vis så tack för det.

 

Hej Anna!

Vi är helnöjda! Vi har fått så mycket komplimanger för maten … “bästa maten av alla mottagningarna”…
Även personalen gjorde ett proffsigt jobb!!

Jättekul!!!
Ha en härlig sommar!!

 

 

Hej!

Allting gick jättebra! Perfekt i tid och jättegott!
Jag är supernöjd!

 

 

Hej Helena

Tack för frågan.
Jotack det var lyckat och maten är naturligtvis en viktig del i det.

 

Det var mycket uppskattat, och ni fick beröm för både smak och den fina uppläggningen/presentationen.
Hälften av gästerna var från Danderyd, och var nyfikna på vem som levererat, för att själva anlita er vid framtida
behov av hjälp av cateringföretag.

Allt har dessutom fungerat väldigt bra, med beställning av dig och leverans i rätt tid.
Och vi uppskattade er flexibilitet att ta bort en av delarna som inte just passade oss vid tillfället, då vi skulle komplettera med ostbricka.
Och en motsvarande reduktion av kostnad för det tillbehöret.

Porslinet och plastbackarna är utställda och står synligt utanför vår entredörr.
Tack för hjälpen, och vi kommer gärna tillbaka för att prova mer ur ert breda och tilltalande utbud.

 

 

Hej Anna,

Tusen tack för leverans i fredags. Det var verkligen super! Kommer garanterat att anlita er igen.

 

Hej Helena,

Maten var perfekt och det var jätte gott tusen tack för att ni svarat snabbt och varit så tillmötesgående och serviceminded.
Jag kommer rek er till de jag känner. Tusen tack!

 

Hej Anna,

Maten var så fint uppdukad – det var en underbar syn för ögat – och den var mycket fräsch och god. Speciellt laxen.
Personalen var mycket serviceorienterad och charmig speciellt Monsiuer Fra
ncais.Jag har bara hört positiva ord om gårdagkvällen.

Tack för det – vi kommer att återkomma.

Hälsa alla som var hos oss och gjorde kvällen så bra!

 

 

Hej,

Det blev väldigt lyckat och vi är, som vanligt, supernöjda med er. Alla tyckte maten var kalasgod och Beata var suverän. Hon ordnade så fint och fixade som hon varit här förut. Jag slappnade av totalt och njöt av festen. Stort tack. Vi återkommer.

 

 

Hej!

Stort tack för en mycket god och fint arrangerad frukost! Alla var jättenöjda! Jag är ledsen att det blev onödigt stressigt för er, men ni fixade ju även detta galant. Tack och välkomna åter!

 

 

Hej Anna,

Tack så mycket för en bra levererad julmat. Var väldigt uppskattat och ni gjorde ett väldigt bra jobb i samtliga moment av min kontakt med er.
Vill lyfta fram Angelica som mottog min beställning lite extra, för hennes väldigt tillmötesgående sätt att agera mot oss.

Tack.

 

 

Det blev helt perfekt.

Maten var gudomlig. Tack igen för stort bidrag till lyckat kalas!!! Särskilt tack till kocken.

 

 

Allt var toppen – jättegod mat, vackert upplagd!

Jag är så glad över att ha fått fira min mors 90-årsdag i Bokcafét och bjuda på Buffé Matsällskapet.
Succé!

 

 

Hej

Varmt tack för en fantastiskt fin service vid vårt ”gardenparty” i söndags.
Maten var superb! Gästerna slukade den så det var tur att jag hade 1 kg köttbullar i reserv J…
Serveringspersonalen var så trevliga och duktiga! Hälsa och tacka dem från ett mycket nöjt värdpar.

Kommer att rekommendera Matsällskapet till alla som behöver BRA catering.

 

 

Hej Anna,

Vi är sååå nöjda och kvällen var underbar. Maten uppskattades enormt, alla frågade vem som gjort den. Allt var urgott! Uppläggningen var stilig o desserten försvann i ett nafs, gott gott! Kvällen blev som jag tänkt mig. Tack för att du med ditt gäng hjälpte till!

 

Hej Helena,

vi är jättenöjda, maten var supergod och servicen utmärkt!! :)

 

 

Stort tack!

Allt var väldigt lyckat. Lokalen fungerade fint, maten fick mycket beröm och personalen var hjälpsam och trevlig.

 

Camilla!

Hoppas att allt är bra med dig!
Det var ju ganska mkt i omlopp under tiden ni var här förra veckan, så jag kände att jag inte riktigt hann tacka er för er insats!

Vi är jättenöjda med er catering och den mat som ni levererade.
Tack så mycket! Vi återkommer framöver!

 

 

Hej Helena,

Tack, lunchen var otrolig. Alla “oooh-ade” och ”aah-ade” när vi dukat upp all mat.

Supergott, verkligen!

 

 

Hej Camilla,

Tack för ett fantastiskt arrangemang. God mat, trevlig servering och härlig lokal. Draget kan man inte klaga på 4 timmar var dansgolvet fullt. Även “gamlingar” kan parta.

Allt flöt enligt plan. Den parallella utställningen rörde till det lite men det uppstod en del roliga incidenter runt det så det vändes till lite extra underhållning.

Ni skötte Er exemplariskt. Alltid med ett leende på läpparna.

Hej Camilla!

Kan bara hålla med.

Det blev väldigt lyckat! Allting flöt så bra och ni var alla så trevliga.

Ni gjorde ett jättebra jobb!

Vi har fått många trevliga tackmail  och lovord om maten och det generösa påfyllandet av glasen

 

 

Tack för ni gjorde min disputationsfest så lyckad.

Tack så jättemycket för att ni bidrog till att göra min disputationsdag en underbar dag! Supergod mat och proffsig personal, hälsa gärna och tacka så mycket till Bianca.

Vi kanske (troligen) återkommer om ett par veckor med en ny förfrågan då det är min sambos tur att försvara sin avhandling!

 

Hej alla på Matsällskapet.

Har försökt många gånger att ringa för att säga tack för det fina Matsällskapet gjorde i lördags.

Gästerna uttryckte verkligen sin beundran över att det var så fint och elegant så än en gång stort tack

 

 

Hej Anna,

Tusen tack för en härlig leverans av små delikata tilltugg till mamma 90-års firande.

Alla var nöjda och mamma sken som en sol.

Min svägerska Kerstin vill särskilt ge en eloge till din trevliga medarbetare som i sista sekunden fixade specialbeställningen som hon ringde om i går, verkligen proffsigt!

Hoppas du får en glad Påsk!

 

Hej Anna,

TACK!

Såååå gott, snyggt, spännande och megabra som ALLTID.

 

Hej,

Tusen tack för finaste julbordet igår!!
Precis allting var perfekt, det räckte gott och väl, det var vackert, tydligt uppmärkt, gott, innovativt och fräscht! Allergikerna och vegetarianerna var väldigt lyckliga över salladerna och specialkosten.

Vi kände oss stolta!

 

Hej Matsällskapet!

Jag vill tacka för all hjälp igår, så himla bra ordnat. Filip och Ninni var otroligt duktiga och självgående och maten fick mycket beröm och var supergod.
Tusen tack och trevlig helg!

Hej Anna,

Vill bara berätta att vi är otroligt nöjda med allt ni levererade till vår julfest. Supergod mat och grymt duktig personal.

 

 

Hej Helena,

Stort tack för fantastisk bra catering! Personalen var helt underbara och gjorde ett fantastiskt jobb, båda två. Tusen tack!

 

Hej!

Buffén blev mycket uppskattad. Den vitfläckiga chokladbrownie var helt rätt val.
Andreas fungerade alldeles utmärkt i sin roll. Jag ber dig framföra mitt tack till honom.

 

Hej Camilla!

Jag ville bara tacka för otroligt god och vacker plockmat! Vi är jättenöjda och kommer gärna att beställa av er igen!

Företagsmingel 40 personer

 

TACK Camilla!

Jag vill tacka för en ypperlig matupplevelse och leverans! Det var verkligen gott, fint ordnat och perfekt logistik. Allt var gott, särskilt  tonfisken och rostbiffen var riktigt lyckade. Vi fick också många positiva kommentarer från våra gäster! Så, tack så mycket för hjälpen med att lyckas med vår fest som blev rolig och helt prefekt! Vi är så nöjda.

 

Hej Camilla,

Jag och min fru (!) vill tacka dig och alla andra inom Matsällskapet som gjorde fredagens tillställning till ett minne för livet. Allt var perfekt! Från hjälpen med förberedelser, till middagen med Jättegod och uppskattad mat, högsta service och Era lokaler som imponerade på alla. Ni borde bli, om Ni inte redan är det, fullbokade åratal framöver!!!!!

Vill Ni ha oss som referens eller så, hör bara av Er!

 

Hej bästa Anna,

Stort tack för allt. Jag hade höga förväntningar och kände mig trygg i att de skulle införlivas. Men de överträffades!

Maten var både vacker och kanongod. Personalen var superproffsig och charmerande. Och jag känner att ni tagit till er min idé för vad jag ville ha för typ av kväll och ni levererade klockrent på den.

 

Ni är BÄST. Alltid BÄST!

Jag har fått så mycket beröm och lovord om festen och jag vill bara tala om att mycket av det är er förtjänst. Hälsa alla och tacka!

 

 

Vi var så oerhört nöjda

och jag är så glad att vi anlitade er för denna fest. Jag själv hade en perfekt kväll, och vad jag har hört från kollegorna så kände de likadant! Leif skötte sig exemplariskt och se till att tacka honom och alla andra från mig personligen.

Ha en jättefin helg!
Jag kommer verkligen att rekommendera er vidare och hoppas att vi ses igen.

 

 

Hej Anna,

det var en underbar fest och alla hade trevligt! Det var många som tyckte om maten och lokalen. Jag tackar för att alla gjorde ett så underbart jobb denna kväll och kan bara rekommendera att ha fest hos er.
Tack igen!

 

 

Tack det var superbra på alla sätt!

Härliga lokaler, mycket god mat och trevlig personal! Alla var glada!

 

 

Hej Anna,

TACK!

Återigen storartad leverans av hela arrangemanget.

Vi är så supernöjda.

Oerhört god mat, duktig och trevlig personal, vackert och ordning o reda med blomsterarret och skyltarna som pricken över.

Vi återkommer självklart

 

 

Hej!

Tack så mycket för hjälpen med vår fest. Vi är jättenöjda med mat och allt. Bianca var fantastisk!

 

 

Det gick fantastiskt bra!

Maten var mycket uppskattad och riklig, passade såväl gammal som ung.
Oskar och Bianca skötte det hela med guldkant. Underbara ungdomar.

Tack för er medverkan.

 

 

Stort tack!!

Stort tack för fantastiskt god mat som verkligen vart uppskattad av både oss och alla gästerna, det smakade verkligen utsökt! Och så måste jag ge stort beröm till personalen som var helt suveräna, vilket också flera av gästerna uppmärksammade. Hälsa dem så mycket från oss.
Det här var den bästa catering och serveringspersonal vi någonsin haft!

Festen vart mycket lyckad och studenten var glad! De sista gästerna gick klockan 3. :-)

 

 

Hej Anna!

Vi vill bara tacka Liselotte och alla andra superduktiga om jobbade i lördags! Ett fantastiskt arrangemang och superb service! Vi är väldigt nöjda med allt! Stor Eloge alltså till alla som jobbade.

 

 

Tack för senast!

Maten var jättegod! Killarna var superduktiga och champagnen överraskande god.
Den beställer jag gärna mer av.  Än en gång – stort tack.  

 

 

Mkt nöjda besökare vid förra veckans konferens

–          Bra med filtar!
–          Lite svårt att höra
–          Fina lokaler!
–          Fantastiskt god  mat och fika!
–          Mycket trevlig och tillmötesgående personal!

 

 

Tack!

Helena, de var lyriska över maten idag:-)
Vilket bäddade för ett kanon möte! Så hälsa köket så gott! De var grymt imponerade av den veg rätten!

 

 

Hej!

Tack så mycket för de goda smörrebröden. De var väldigt uppskattade.

 

 

 

Alla priser är exklusive moms och transport. Moms på mat är 12 % och moms på övrigt är 25 %.