Catering till årets alla högtider

Är det dags för bröllopsfest? Eller är det en jubilar som ska firas? Det finns många anledningar till att bjuda till kalas. Bra framförhållning och en bra samarbetspartner är ett tips för en lyckad tillställning. Vi på Matsällskapet brinner för att skapa högtider att minnas och njuta av.  Ja, vi vill nog gärna titulera oss högtidsspecialister till och med.

Genom åren har vi dukat upp många dignande julbord och levererat sprakande nyårsmenyer. Vi har också firat glada studenter och nyfödda. Många lyckliga brudpar och födelsedagsbarn har fått ett minne för livet. Lika viktig som maten är inramningen. Vacker dukning, trevlig och professionell personal och vackert komponerad mat gör festen. Vi hjälper er från idé till genomförande.

 

Catering av den goda maten

Alla våra bufféer och menyer är komponerade för att passa till högtid och årstid. Våra duktiga kockar lägger stor vikt på att arrangera maten på vackra fat och i korgar – maten ska vara lika god för öga och gom. Titta gärna igenom våra menyer – har du egna önskemål och tankar kring bufféer och menyer  vill  vi gärna höra dem.