Skapa din egen företagsrestaurang i Stockholm

Vi skapar en trevlig och funktionell företagsrestaurang efter era specifika önskemål. Det bör finnas plats för att umgås med kunder och kollegor samt plats för en stund i avskildhet.

Måltiderna som serveras är varierad och lagad från grunden med de bästa råvarorna. Menyerna kan bestå av olika rätter samt vegetariska rätter, soppa, husman och mycket mer. Vi lagar mat efter säsong och så långt det är möjligt med närproducerade och ekologiska råvaror.

Låt oss hjälpa er till att er restaurang håller en servicegrad i världsklass. Vi kan förse er med flexibel, engagerad och kvalitetssäkrad personal till reception, servis, kockar, kallskänkor, disk och städ. Vår personal är alla måna om att hålla en hög servicegrad

En generös och varierad salladsbuffé erbjuds dagligen samt färskt nybakat mjukt bröd med goda brödröror och vispat smör.

Önskas lunchen i en engångsförpackning för att kunna äta vid skrivbordet eller någon annanstans så erbjuds det naturligtvis.

 

Foodservice med premiumkänsla ger nöjdare medarbetare

Vi på Matsällskapet gillar allt som har med riktigt god mat och bra service att göra. Idag driver vi flera kundanpassade företagsrestauranger för företag och organisationer i Stockholm. Vi erbjuder mat och service med högsta kvalitet på såväl smak som presentation.

I våra måltider hittar du alltid fräscha och säsongsanpassade råvaror som tillagats av välutbildade kockar och kallskänkor. Menyer komponeras efter årstider, högtider och andra önskemål från er. Ofta har vi menyer för 2 veckor framåt och alla allergener är alltid utmärkt på menyerna. Till de som har speciella önskemål kring kosten serveras alltid ett likvärdigt alternativ.

I vårt uppdrag ingår alltid uppföljning –  vi stämmer av hur gästerna upplever vår service, maten och att budget hålls. Vi uppskattar all feedback och ser det som en möjlighet att utvecklas och erbjuda bättre tjänster.

Vårt miljötänkade genomsyrar hela vår verksamhet från val av råvaror till transporter.

Vår filosofi är att en trevlig måltid förenar och skapar gemenskap. Dessutom är lunch ett välbehövligt avbrott i arbetsdagen och en stund för att fylla på energi. Med en väl fungerande restaurang för kollegor, kunder och leverantörer blir företaget en attraktiv arbetsplats med nöjdare medarbetare.

 

Inget företag är det andra likt

Det finns ett oändligt antal restauranger att skapa med olika måltider och miljöer. Vi har nästan lika många lösningar som vi har kunder och för oss är varje lösning unik. Det finns de som erbjuder sina anställda en frukost i veckan till de som erbjuder en helhetslösning där vi står för inköp, tillagning, personal på plats, underhåll och uppföljning.

 

Bli kund hos oss

Vi börjar alltid med ett förutsättningslöst möte där vi diskuterar era tankar,  önskemål och profil för er företagsrestaurang. Vi ser fram mot att ni kontaktar vår ansvarige för företagsrestauranger Anna Looft Persson, maila gärna på anna@matsallskapet.se eller ring på 08-660 57 55.

Alla priser är exklusive moms och transport. Moms på mat är 12 % och moms på övrigt är 25 %.