Företagsfest i Stockholm

Vi hjälper er att lyfta fram de värdeord och värderingar som gör just ert företag unikt. Vi hjälper gärna till med värdefulla tips på hur man bäst förstärker upplevelsen för era anställda, kunder och samarbetspartner.

Vi träffas gärna och diskuterar era önskemål och kommer med förslag på koncept och teman som passar just er företagsfest. Vi har många idéer och förslag om ni känner att ni fastnat. Vår långa erfarenhet gör att ni kan luta er tillbaka och njuta av kvällen. Ni ger oss nivån, budgeten och visionerna men vi hjälper er att konkretisera dom till en företagsfest ni sent kommer att glömma. All planering sker förstås med täta avstämningar

 

Boka årets julfest

Är du ansvarig för årets julfest? Vi hjälper er genomföra en julfest med klassiskt dignande julbord och hög stämning. Vi bokar festlokalen, maten och personalen. Vi har dessutom en helt egen festlokal i Bergshamra som passar perfekt för julfesten. Hör gärna av dig till oss med din förfrågan.

 

 

Det här hjälper vi dig med

Avlastar dig så att du kan använda din arbetstid till annat. Vi ordnar festlokal, mat, anmälningar, all kontakt med teknik, underhållning.   Dekor, blommor, logistik. Finns på plats vid själva genomförandet, kvalitetssäkrar och uppföljning. Från stort till smått, det är du som bestämmer hur mycket ni behöver hjälp med.

 

 

Att tänka på inför en lyckad företagsfest

Vi erbjuder ett första kostnadsfritt möte då vi brukar diskutera följande punkter. Allt för ett givande samarbete.

  • Syftet med företagsfesten
  • Förväntan?
  • Vill ni nå ut med ett budskap?
  • Antal gäster. Vilka är det som kommer?
  • Budget
  • Uppföljningsmöte med feedback efter festen

 

 

Hitta den rätta festlokalen

Vi samarbetar med Stockholms bästa festlokaler. Utifrån era önskemål, antal gäster och förväntningar så hjälper vi er välja den bästa lokalen för just ert event

Stockholm bästa festlokaler >>

Alla priser är exklusive moms och transport. Moms på mat är 12 % och moms på övrigt är 25 %.