Event i Stockholm

Vi hjälper dig till ett lyckat event i Stockholm och skräddarsyr det efter era önskemål och förväntningar. Många av våra kunder anlitar oss årligen för sina stora evenemang. Det kan vara årsstämmor, sommarfester, jubileum, personalaktiviteter eller en helt vanlig fest. Med över 30 års erfarenhet  från olika typer av event gör att du kan känna dig trygg och förvänta dig den bästa kvaliteten från beställning till genomförande.
Välkommen att kontakta oss för ett första möte Ring eller maila på info@matsallskapet.se eller 08-660 57 55.

 

Catering för kalas och fest i Stockholm

Under ett år finns det många anledningar till att ordna fest i Stockholm. Det kan vara allt ifrån dop till disco i vår egen festlokal i Bergshamra eller i en av våra festlokaler i Stockholm.Vi på Matsällskapet hjälper dig att ordna hela eller delar av arrangemanget. Med gemensam planering blir det en fest att minnas för livet.

 

Stockholms bästa festlokaler

Kan du tänka dig mingel bland Harley Davidson hojar, middag i Gustaviansk herrgårdsmiljö eller födelsedagsfest i hjärtat av Stockholm under ett transparent tak? Vi har samlat Stockholms bästa festlokaler till allt från födelsedagsfest, bröllop, disputation eller helt enkelt till ett riktigt bra party.
Vi hjälper er med allt som behövs – boka festlokaler och leverera mat, hyra in porslin och bygga tält, hitta förstklassig underhållning samt proffsig personal.

Festlokaler i Stockholm vi samarbetar med >>

 

Catering till festen

Aktuella och kreativa menyer lagade med säsongens råvaror.
Alla våra cateringmenyer >>

Alla priser är exklusive moms och transport. Moms på mat är 12 % och moms på övrigt är 25 %.