Information gällande COVID-19

På grund av den nuvarande Covid-19-utvecklingen, och oron som kan uppstå i samband med detta, kommer här information från oss samt länkar till Livsmedelsverket och Folkhälsomyndigheten för att ge er så uppdaterad information som möjligt.

Just nu vet vi att coronavirus sprids genom nära kontakt, hostningar och nysningar, så kallad droppsmitta. Ingenting tyder på att viruset sprids genom något man äter eller dricker. Tidigare utbrott med liknande virus visar att denna virustyp smittar genom sjuka personer och inte genom till exempel livsmedel eller dess förpackningar (Källa: Livsmedelsverket)
Samtliga våra leveranser och returer genomförs med fysiskt avstånd på minst två meter rekommenderat av Folkhälsomyndigheten.

Vi erbjuder precis som vanligt både företag och privatpersoner leveranser av catering. Leveranser sker nu med extra stor noggrannhet vad gäller samtliga rekommendationer från aktuella myndigheter.

På Matsällskapet har vi sedan länge noggranna och precisa rutiner kring hygien och städning.
Det är därför inte utan lite stolthet vi i det nuvarande läget med säkerhet kan säga att vi med råge följer samtliga rekommendationer från både Folkhälsomyndigheten och Livsmedelsverket.

Länkar
Folkhälsomyndigheten >>>
Livsmedelsverket >>>

Du är varmt välkommen att höra av dig vid frågor eller funderingar
08-660 57 55 eller info@matsallskapet.se

Vänliga hälsningar,
Anna och all personal

Alla priser är exklusive moms och transport. Moms på mat är 12 % och moms på övrigt är 25 %.