Välkommen till Matsällskapet Catering & Event.

All typ av catering till företag och privatpersoner i Stockholm.
Vi håller i allt, från vällagad mat och personal till porslin, lokal och artister.

Digital måltid– Läs mer om vår lösning på julfesten med social distansering.
Webbutik – Här beställer du enkelt som privatperson med leverans till dörren.
Förfrågan catering – Fyll i formuläret, vi återkommer med en lösning.

 

Ska du boka Catering i Stockholm?

I vårt kök för Catering i Stockholm är det alltid fräscha, dagsfärska råvaror som styr. Alla rätter, både plockmat, bufféer och à la carte lagas från grunden. Vi hämtar inspiration till våra menyer och rätter från olika världsdelar och kök. Självklart lagar vi med mycket grönt till de som vill äta vegetariskt eller veganskt.

Vi brinner för att arrangera bröllop, duka upp julbord och ordna allt annat som hör till en riktigt bra fest. Behöver ni hjälp med nästa event? Då har du kommit rätt. Vi har lång erfarenhet av stora och små event av de mest olika slag. Hör av dig direkt till oss så vi får veta vad ni tänkt er.

 

 

Buffé i Stockholm

Matsällskapet levererar säsongsanpassade bufféer med smaker från världens alla kök. En vacker välsmakande buffé gör varje tillställning till en fest. Bjud in nära och kära till fest och beställ en buffé på catering så du får tid för dina gäster. Våra bufféer lagas med omsorg på säsongens råvaror.

Vi hjälper gärna till med allt som behövs runt omkring som porslin, möbler och linne. Självklart kan vår duktiga personal hjälpa till på plats med servering och arbetsledning. Vi levererar gärna till dig som bor i hela Stor-Stockholm.

Plockmat – smått och gott till minglet i Stockholm

Kanapé, tilltugg, mingelmat eller snittar – kärt barn har många namn. Och är det något vi på Matsällskapet älskar så är det god och vacker plockmat.  Vi lagar med kärlek och levererar i hela Stockholm. Nedan hittar du allt ifrån klassiska snittar till cocktailbufféer med heta smaker. Allt levereras på vackra fat och går snabbt att ställa fram för servering. Vår duktiga servis i Stockholm ser till att du kan ägna dig åt gästerna.

Festmat a la carte

Det ska vara lätt att bjuda in till fest. Med rätter från vår a la carte meny kan du lägga tid och förberedelser på annat än matlagningen. Om du inte hittar det du vill bjuda på – fråga oss så kan vi säkert hjälpa dig.