Skål!

Bröllop i Stockholm

I bröllopstider trivs vi som bäst. Matsällskapet Catering är specialister på att skapa läckra menyer till såväl stora som små bröllop. Vi planerar och levererar catering i Stockholm med omnejd.

Alla festmenyer >>

 

Catering till bröllop i Stockholm

Matsällskapet Catering kan hjälpa er med endast maten eller offerera ett helt paket. Vi har samarbete med en rad olika festlokaler i Stockholm. Vi komponerar färgrika bröllopsmenyer och bufféer tillagade med säsongens råvaror av högsta klass. Om ni önskar så levererar vi även kvalitetsviner från våra egna leverantörer.

 

Luta dig tillbaka med vår bröllopskoordinator

Vi hjälper er med allt som behövs för att skapa ditt drömbröllop – boka lokal, leverera menyer, hyra in porslin och bygga tält för festen. Våra erfarna kockar lägger sista handen vid maten på plats och vår proffsiga serveringspersonal ser till att gästerna är nöjda. Dukning, dekorationer och inbjudan är också mycket viktiga komponenter till bröllopet. Våra duktiga florister och dekoratörer har lång erfarenhet av alla slags bröllop. Läs mer om vad vår bröllopskoordinator gör och vad som ingår i våra olika bröllopspaket .

 

Bröllopstårta från Haga Tårtcompani & Bageri

Vi samarbetar med Stockholms bästa bageri för er bröllopstårta – Haga Tårtcompani & Bageri. De hjälper er att uppfylla era drömmar om bröllopstårta. De älskar alla bröllpstårtor och bakar choklad, mousse, maräng och gräddtårta. Dekoration kan varieras efter era önskemål och kan tex matcha brudbuketten eller färgen på dukningen. Haga erbjuder provsmakningar i sina bagerier och kan ordna det mesta helt efter era önskemål.

 

 

Mer om bröllop, bra tips med mera:

Bröllopstorget >>

Bröllopsguiden >>

Alla priser är exklusive moms och transport. Moms på mat är 12 % och moms på övrigt är 25 %.


Nedan ett urval av våra kunder.