Skål!

Bröllop i Stockholm

I bröllopstider trivs vi som bäst. Matsällskapet Catering är specialister på att skapa läckra menyer till såväl stora som små bröllop. Vi planerar och levererar catering i Stockholm med omnejd, för detta furnit har ett otroligt stort utbud av bordsstativ.

Alla festmenyer >>

 

Catering till bröllop i Stockholm

Matsällskapet Catering kan hjälpa er med endast maten eller offerera ett helt paket. Vi har samarbete med en rad olika festlokaler i Stockholm. Vi komponerar färgrika bröllopsmenyer och bufféer tillagade med säsongens råvaror av högsta klass. Om ni önskar så levererar vi även kvalitetsviner från våra egna leverantörer.

Vi hjälper er med mat, serveringspersonal, kockar, hyra in porslin och bygga tält mm för festen. Våra erfarna kockar lägger sista handen vid maten på plats och vår proffsiga serveringspersonal ser till att gästerna är nöjda. Dukning, dekorationer och blommor är också mycket viktiga komponenter till bröllopet. Fråga oss så hjälper vi till!

Bröllop Start- Up

Vi träffas och sitter ner i ca 2 timmar och startar igång er planering.

Vi ger tips på hur ni kan strukturera upp er planering och budget. Diskuterar upplägg, mat, dryck och idéer kring ert kommande bröllop.

Pris från 4500kr ex moms
 


 

Se Vinbetygets topplistor: 

Cava, champagne och andra mousserande viner med högsta betyg >>

 

Lyssna på Vinbetygets podd med Matsällskapet:

Matsällskapets bästa råd för ett lyckat bröllop, avsnitt 22 >> 
 


Alla priser är exklusive moms och transport. Moms på mat är 12 % och moms på övrigt är 25 %.