Skål!

Bröllop i Stockholm

I bröllopstider trivs vi som bäst. Matsällskapet Catering är specialister på att skapa läckra menyer till såväl stora som små bröllop. Vi planerar och levererar catering i Stockholm med omnejd.

Alla festmenyer >>

 

Catering till bröllop i Stockholm

Matsällskapet Catering kan hjälpa er med endast maten eller offerera ett helt paket. Vi har samarbete med en rad olika festlokaler i Stockholm. Vi komponerar färgrika bröllopsmenyer och bufféer tillagade med säsongens råvaror av högsta klass. Om ni önskar så levererar vi även kvalitetsviner från våra egna leverantörer.

Vi hjälper er med mat, serveringspersonal, kockar, hyra in porslin och bygga tält mm för festen. Våra erfarna kockar lägger sista handen vid maten på plats och vår proffsiga serveringspersonal ser till att gästerna är nöjda. Dukning, dekorationer och blommor är också mycket viktiga komponenter till bröllopet. Fråga oss så hjälper vi till!

Bröllop Start- Up

Vi träffas och sitter ner i ca 2 timmar och startar igång er planering.

Vi ger tips på hur ni kan strukturera upp er planering och budget. Diskuterar upplägg, mat, dryck och idéer kring ert kommande bröllop.

Pris från 4500kr ex moms

Bröllopstårta från Haga Tårtcompani & Bageri

Vi samarbetar med Stockholms bästa bageri för er bröllopstårta – Haga Tårtcompani & Bageri. De hjälper er att uppfylla era drömmar om bröllopstårta. De älskar alla bröllpstårtor och bakar choklad, mousse, maräng och gräddtårta. Dekoration kan varieras efter era önskemål och kan tex matcha brudbuketten eller färgen på dukningen. Haga erbjuder provsmakningar i sina bagerier och kan ordna det mesta helt efter era önskemål.

 

 

Mer om bröllop, bra tips med mera:

Bröllopstorget >>

Bröllopsguiden >>

Alla priser är exklusive moms och transport. Moms på mat är 12 % och moms på övrigt är 25 %.


Nedan ett urval av våra kunder.