skicka förfrågan om catering i stockholm
Maila angående catering i Stockholm
Ring 08-660 57 50 om Catering i Stockholm


Festmat a la carte

Det ska vara lätt att bjuda in till fest. Med rätter från vår a la carte meny kan du lägga tid och förberedelser på annat än matlagningen. Om du inte hittar det du vill bjuda på – fråga oss så kan vi säkert hjälpa dig.

 

Bästa vårmenyn

Carpaccio på mjukbakad biff serveras med syrlig sallad på sparris och rostade pinjenötter nötter

***

Kall inkokt lax med picklad gurka och örtmajonnäs, serveras med kokt färskpotatis fisk, ägg, senap

***

Vaniljpannacotta med färska jordgubbar mjölk

 

Pris per person 275 kr

 

 

Bästa middagen gäller till och med den sista september 2017

Vi  levererar direkt till er och ni behöver endast värma på köttet och potatisen. Är ni ett större sällskap, så föreslår vi att ni hyr en av våra fantastiska kockar som gör de allra sista förberedelserna på plats.

 

Skagen i litet glas och toast mjölk, ägg, gluten, senap, kräftdjur

****

Kalvtournedos serveras med salsa verde, bearnaise, sallad på cocktailtomater och rödlök, haricots verts samt gratäng på potatis och getost mjölk, ägg, senap, selleri

****

Trifle med färska bär mjölk, ägg, gluten, nötter

Pris per person 325 kr

 

Bästa vegetariska middagen gäller till och med den sista september 2017

Vi  levererar direkt till er och ni behöver endast värma på. Är ni ett större sällskap, så föreslår vi att ni hyr en av våra fantastiska kockar som gör de allra sista förberedelserna på plats.

Blomkålsterrin, grillad grön sparris, rostade hasselnötter, mjuk bakad äggula mjölk, ägg, nötter

****

Grönärtsburgare, smaksatt med mynta, fetaost, picklad rödlök och fänkål, havtornsmajonäs , toppad med friterad tång mjölk, ägg, senap

****

Trifle med färska bär mjölk, ägg, gluten, nötter

Pris per person 325 kr

 

 

Trerätters meny 315 kr per person

Komponera er egen meny till festen, välj mellan de föreslagna rätterna.

 

Förrätter – a la carte

Till alla våra förrätter ingår bröd och smör mjölk, gluten

Allergisk? Säg till så ordnar vi glutenfritt bröd och mjölkproteinfritt smör.

 

  • Sallad på dill-och fänkålsinkokt röding med pocherat ägg och forellrom, serveras med en citrus- och gräddfilsdressing  mjölk, gluten
  • Parma- och getostterrine med rostade hasselnötter och granatäppelreduktion, toppad med friterad grönkål mjölk, nötter
  • Vegetarisk chevice på ostronskivling, portabello och skogschampinjoner, smaksatt med chili och koriander sesam, soja

 

Varmrätter – a la carte

  • Halstrad gös på en bädd av syrlig äppel- och fänkålssallad och dillsmörsås, serveras med varm slungad kulpotatis mjölk, fisk
  • Färserad kycklingrulle på två vis med potatiskaka och en chilikryddad tomatsås, serveras med timjan- och citronrostad vit och grön sparris ägg
  • Currybakad blomkål med morotscréme, rostade nötter och belugalinssallad mjölk, selleri, nötter

 

Dessert – a la carte

  • Vanilj- och tonkabönsbavaroise, serveras med hjortronmylta och mandelflarn mjölk, mandel
  • Pistagenötstartelette med jordgubbar och passionsfruktspannacotta mjölk, ägg, gluten, nötter
  • Kolasmörkrämsfylld chokladkaka med honungscrisp och färska bär mjölk, ägg, gluten, nötter

 

 

Trerätters meny Premium 383 kr per person

Komponera er egen meny till festen, välj mellan de föreslagna rätterna.

 

Förrätter – a la carte

Till alla våra förrätter ingår bröd och smör mjölk, gluten

Allergisk? Säg till så ordnar vi glutenfritt bröd och mjölkproteinfritt smör.

 

  • Varm grön sparrissoppa, serveras med citroncrème och salthalstrad pilgrimsmussla mjölk, blötdjur
  • Tunnskuren bresaola och Linnea ost från Jürss mejeri på en bädd av babyspenat och röda vinbär, serveras med en röda vinbärsvinaigrette mjölk
  • Blomkål- och potatisterrine med tryfferad äggcrème, toppad med hyvlad parmesan mjölk, ägg

 

Varmrätter – a la carte

  • Smörstekt marulk med skaldjurssås, nässel- och potatiscrème samt shizokrasse, toppad med friterade rotfruktschips mjölk, fisk
  • Tournedos från helstekt kalvinnerfilé på en bädd av morot- och gurkmejapuré, serveras med en potatis- och manchegomuffins samt balsamicosky mjölk, ägg 
  • Friterade primör- och risottobiffar med rostad grön paprikacrème, serveras med  puylinssallad smaksatt med earl grey mjölk, ägg, gluten

 

Dessert – a la carte

  • Vanilj- och tonkabönsbavaroise, serveras med hjortronmylta och mandelflarn mjölk, mandel
  • Pistagenötstartelette med jordgubbar och passionsfruktspannacotta mjölk, ägg, gluten, nötter
  • Kolasmörkrämsfylld chokladkaka med honungscrisp och färska bär mjölk, ägg, gluten, nötter

 

 

 Middag Supreme

Två varma mellanrätter med ljuvlig dessert, levereras endast med kock.

 

Ljummen lättgravad sotad röding på en bädd av säsongens primörer, serveras med fänkålsbuljong och toppad med forellrom fisk

****

Marinerad svensk hjortytterfilé med morotspuré, nyskördade palsternackor och skogens kantareller, serveras med lingonsås

****

Bavaroise på tonkaböna, serveras med hjortronmylta och mandelflarn mjölk, mandel

Pris per person 465 kr 

Grön sparris och rostade valnötter i liten cocotte Läcker a la carte från Matsällskapet Vacker och vällagad a la carte. Spännande smaker från Matsällskapet Catering. A la carte för både öga och gom.

Alla priser är exklusive moms och transport. Moms på mat är 12 % och moms på övrigt är 25 %.