skicka förfrågan om catering i stockholm Ring 08-660 57 50 om Catering i Stockholm


Festmat a la carte

Det ska vara lätt att bjuda in till fest. Med rätter från vår a la carte meny kan du lägga tid och förberedelser på annat än matlagningen. Om du inte hittar det du vill bjuda på – fråga oss så kan vi säkert hjälpa dig.

 

 

Bästa middagen gäller till och med 16 juni 2018

Vi  levererar direkt till er och ni behöver endast värma på köttet och potatisen. Är ni ett större sällskap, så föreslår vi att ni hyr en av våra fantastiska kockar som gör de allra sista förberedelserna på plats.

 

Crème Ninon med yuzogravad pilgrimsmussla, äpple och gurka mjölk, blötdjur

****

Grillad lammrostbiff med grön sparris, potatiskaka mjölk och rödvinssås smaksatt med black garlic, toppad med krispig wonton

****

Citrontartelette med bärcoulis och färska bär mjölk, ägg, gluten

Pris per person 325 kr

 

 

Bästa vegetariska middagen gäller till och med 16 juni 2018

Vi  levererar direkt till er och ni behöver endast värma på. Är ni ett större sällskap, så föreslår vi att ni hyr en av våra fantastiska kockar som gör de allra sista förberedelserna på plats.

 

Crème Ninon med pocherat ägg, äpple och gurka mjölk, ägg

****

Smördegsflarn gluten, ägg fylld med grön sparris, rädisa och sockerärtor, serveras med potatiskaka mjölk, bakad tomat och ramslökssås mjölk

****

Citrontartelette med bärcoulis och färska bär mjölk, ägg, gluten

Pris per person 325 kr

 

 

Trerätters meny 315 kr per person

Komponera er egen meny till festen, välj mellan de föreslagna rätterna.

 

Förrätter – a la carte

Till alla våra förrätter ingår bröd och smör mjölk, gluten

Allergisk? Säg till så ordnar vi glutenfritt bröd och mjölkproteinfritt smör.

 

  • Matsällskapets skagenröra på toast, toppad med löjrom mjölk, ägg, gluten, fisk, kräftdjur
  • Carpaccio på sherrygravad biffrad, toppad med getostkräm, serveras med rödbetsgroddar och rostade hasselnötter mjölk, nötter
  • Hummersoppa med smördegsfleurong samt en tartar på hummer, lax och dill mjölk, ägg, gluten, senap, fisk, kräftdjur
  • Vegansk krämig jordärtskockssoppa med tartar på sparris

 

Varmrätter – a la carte

  • Halstrad röding med vitvinsbrässerad mangold, forellromshollandaise och kulpotatis ägg, fisk
  • Rödvinsbrässerad oxkind med knipplök och picklade rädisor, serveras med tryffeldoftande potatispuré och rödvinssås mjölk
  • Wallenbergare med ångade sockerärtor och rårörda lingon, serveras med potatispuré mjölk, ägg
  • Torskrygg med vitvinsås och sparris, serveras med smörstekt kapris, lök samt dillkokt potatis mjölk, fisk
  • Vegetariskt: Ugnsbakad, grillad rotselleri på bädd av stekta trattkantareller, serveras med morotsjulienne, örtkryddad duchess i gulbeta samt balsamicosky mjölk, ägg, selleri

 

Dessert – a la carte

  • Liten osttallrik med tre sorters ost (grönmögel, vitmögel och kittost), serveras med fikonmarmelad och hembakade kex mjölk, gluten
  • Kolasmörkrämsfylld chokladkaka med honungscrisp och färska bär mjölk, ägg, gluten, nötter
  • Choklad- och passionsfruktsdroppe med färska jordgubbar mjölk, ägg
  • Citron- och marängtarte med marinerade bär mjölk, ägg, gluten
  • Vegansk passion- och kokospanacotta

 

 

Trerätters meny Premium 383 kr per person

Komponera er egen meny till festen, välj mellan de föreslagna rätterna.

 

Förrätter – a la carte

Till alla våra förrätter ingår bröd och smör mjölk, gluten

Allergisk? Säg till så ordnar vi glutenfritt bröd och mjölkproteinfritt smör.

 

  • Crème Ninon smaksatt med champagne, bakad äggula och löjrom mjölk, fisk
  • Viltfärstimbal med picklad skogssvamp, tranbär på en salladsbädd
  • Grillad sparris med parmesan, rostade pinjenötter och hollandaisesås mjölk, ägg, pinjenöt
  • Hummer-mango sallad, rökt hummer majonäs och friterad majstortilla blötdjur, ägg

 

Varmrätter – a la carte

  • Ångad torskrygg med knaperstekt rökt sidfläsk, rödvinssås och lökpuré samt brysselkålspotatis mjölk, fisk
  • Rosastekt ankbröst med en confit på Karl Johansvamp och anklår, bakad rödlök, balsamicosky och potatiskaka ägg 
  • Hjortfilé med potatiskroketter, gräddsås smaksatt med skogens bär samt honungsrostad svartrot mjölk, ägg
  • Grillad hälleflundra serveras med brynt smör, kapris, rödbetor och dillpotatis fisk, mjölk
  • Rödbets- och chèvretournedos med rostade pumpafrön och friterade glasnudlar,  citrusyoghurt smaksatt med honung och backtimjan mjölk, ägg, gluten

 

Dessert – a la carte

  • Liten osttallrik med tre sorters ost (grönmögel, vitmögel och kittost), serveras med fikonmarmelad och hembakade kex mjölk, gluten
  • Kolasmörkrämsfylld chokladkaka med honungscrisp och färska bär mjölk, ägg, gluten, nötter
  • Choklad- och passionsfruktsdroppe med färska jordgubbar mjölk, ägg
  • Citron- och marängtarte med marinerade bär mjölk, ägg, gluten
  • Vegansk passion- och kokospanacotta

 

 

 Middag Supreme

Två varma mellanrätter med ljuvlig dessert, levereras endast med kock.

 

Ljummen lättgravad sotad röding på en bädd av säsongens primörer, serveras med fänkålsbuljong och toppad med forellrom fisk

****

Marinerad svensk hjortytterfilé med morotspuré, nyskördade palsternackor och skogens kantareller, serveras med lingonsås

****

Bavaroise på tonkaböna, serveras med hjortronmylta och mandelflarn mjölk, mandel

Pris per person 465 kr 

 

 

Grön sparris och rostade valnötter i liten cocotte Läcker a la carte från Matsällskapet Vacker och vällagad a la carte. Spännande smaker från Matsällskapet Catering. A la carte för både öga och gom.

Alla priser är exklusive moms och transport. Moms på mat är 12 % och moms på övrigt är 25 %.