skicka förfrågan om catering i stockholm Ring 08-660 57 50 om Catering i Stockholm


Festmat a la carte

Det ska vara lätt att bjuda in till fest. Med rätter från vår a la carte meny kan du lägga tid och förberedelser på annat än matlagningen. Om du inte hittar det du vill bjuda på – fråga oss så kan vi säkert hjälpa dig.

 

 

Bästa middagen gäller till och med den sista mars 2018

Vi  levererar direkt till er och ni behöver endast värma på köttet och potatisen. Är ni ett större sällskap, så föreslår vi att ni hyr en av våra fantastiska kockar som gör de allra sista förberedelserna på plats.

 

Thailändsk räkcocktail med wasabi- och ingefärsmajonnäs kräftdjur, soja, senap, ägg 

****

Kalvtournedos med kantarell och västerbottenmuffins, jordärtskocka och tryffelsky mjölk, ägg

****

Mjölkchokladcreme med passionsfruktsmousse, kokosflagor och maräng mjölk, ägg

Pris per person 325 kr

 

 

Bästa vegetariska middagen gäller till och med den sista mars 2018

Vi  levererar direkt till er och ni behöver endast värma på. Är ni ett större sällskap, så föreslår vi att ni hyr en av våra fantastiska kockar som gör de allra sista förberedelserna på plats.

 

Filodegskorg med avokado på asiatiskt vis toppad med citrusrom gluten, sesam, soja

****

Svamp- och getostfylld potatisfondant på en bädd av zucchini, balsamicosky med rosmarin mjölk, ägg

****

Mjölkchokladcreme med passionsfruktsmousse, kokosflagor och maräng mjölk, ägg

Pris per person 325 kr

 

 

Trerätters meny 315 kr per person

 

Gäller från oktober 2017- april 2018
Komponera er egen meny till festen, välj mellan de föreslagna rätterna.

 

Förrätter – a la carte

Till alla våra förrätter ingår bröd och smör mjölk, gluten

Allergisk? Säg till så ordnar vi glutenfritt bröd och mjölkproteinfritt smör.

 

  • Matsällskapets skagenröra på toast, toppad med löjrom mjölk, ägg, gluten, fisk, kräftdjur
  • Carpaccio på sherrygravad biffrad, toppad med krassecrème, machésallad och rostade hasselnötter mjölk, nötter
  • Ölrimmad lax på en bädd av gemsallad, toppad med valnötsmajonnäs fisk, ägg, nötter
  • Vegetarisk krämig jordärtskockssoppa med oststänger mjölk, gluten

 

Varmrätter – a la carte

  • Halstrad röding med musselvitvinssås, polkabetor, nykokt potatis och marinerade gurknudlar mjölk, fisk
  • Rödvinsbrässerad oxkind med rödvinsglace och ugnsrostade rotfrukter,  krämig potatisgratäng ägg, mjölk
  • Viltwallenbergare med ångade sockerärtor och rårörda björnbär, tryffeldoftande potatispuré ägg, mjölk
  • Ångad kungsflundra med säsongens primörer och rostad hummersås, dillkokt potatis fisk, kräftdjur, mjölk
  • Bakad rotselleri med smörstekt svamp, zucchini och savoykål, morot- och gurkmejapuré mjölk

 

Dessert – a la carte

  • Kaffe- och lakritsdraperad vit chokladpannacotta med chokladflarn mjölk
  • Kolasmörkrämsfylld chokladkaka med honungscrisp och färska bär mjölk, ägg, gluten
  • Liten osttallrik med tre sorters ost (grönmögel, vitmögel och kittost), serveras med fikonmarmelad och hembakade kex mjölk, gluten
  • Hjortronpavlova med skogens bär mjölk, ägg

 

 

Trerätters meny Premium 383 kr per person

Gäller från oktober 2017- april 2018

Komponera er egen meny till festen, välj mellan de föreslagna rätterna.

 

Förrätter – a la carte

Till alla våra förrätter ingår bröd och smör mjölk, gluten

Allergisk? Säg till så ordnar vi glutenfritt bröd och mjölkproteinfritt smör.

 

  • Crème Ninon smaksatt med champagne, bakad äggula och löjrom mjölk, fisk
  • Viltfärstimbal med picklad skogssvamp, tranbär på en salladsbädd
  • Grillad sparris med parmesan, rostade pinjenötter och hollandaisesås mjölk, ägg, pinjenöt
  • Hummer-mango sallad, rökt hummer majonäs och friterad majstortilla blötdjur, ägg

 

Varmrätter – a la carte

  • Ångad torskrygg med knaperstekt rökt sidfläsk, rödvinssås och lökpuré samt brysselkålspotatis mjölk, fisk
  • Rosastekt ankbröst med en confit på Karl Johansvamp och anklår, bakad rödlök, balsamicosky och potatiskaka ägg 
  • Hjortfilé med potatiskroketter, gräddsås smaksatt med skogens bär samt honungsrostad svartrot mjölk, ägg
  • Grillad hälleflundra serveras med brynt smör, kapris, rödbetor och dillpotatis fisk, mjölk
  • Rödbets- och chèvretournedos med rostade pumpafrön och friterade glasnudlar,  citrusyoghurt smaksatt med honung och backtimjan mjölk, ägg, gluten

 

Dessert – a la carte

  • Kaffe- och lakritsdraperad vit chokladpannacotta med chokladflarn mjölk
  • Kolasmörkrämsfylld chokladkaka med honungscrisp och färska bär mjölk, ägg, gluten, nötter
  • Liten osttallrik med tre sorters ost (grönmögel, vitmögel och kittost), serveras med fikonmarmelad och hembakade kex mjölk, gluten
  • Hjortronpavlova med skogens bär mjölk, ägg

 

 

 Middag Supreme

Två varma mellanrätter med ljuvlig dessert, levereras endast med kock.

 

Ljummen lättgravad sotad röding på en bädd av säsongens primörer, serveras med fänkålsbuljong och toppad med forellrom fisk

****

Marinerad svensk hjortytterfilé med morotspuré, nyskördade palsternackor och skogens kantareller, serveras med lingonsås

****

Bavaroise på tonkaböna, serveras med hjortronmylta och mandelflarn mjölk, mandel

Pris per person 465 kr 

 

 

Grön sparris och rostade valnötter i liten cocotte Läcker a la carte från Matsällskapet Vacker och vällagad a la carte. Spännande smaker från Matsällskapet Catering. A la carte för både öga och gom.

Alla priser är exklusive moms och transport. Moms på mat är 12 % och moms på övrigt är 25 %.