skicka förfrågan om catering i stockholm Ring 08-660 57 50 om Catering i Stockholm


Jobba hos Matsällskapet

Vi är alltid intresserad av engagerad och driftig personal. Har du tidigare erfarenhet av att jobba med service och körkort är det ett plus.

Kreativ kock med erfarenhet från catering sökes!

Matsällskapet Catering har fått en rad nya uppdrag och kunder och vi behöver nu förstärkning i vårt kök i Solna. Vårt kök ligger i Bergshamra, Solna endast 10 minuter från Stockholms Central. Där har vi också en festvåning . Vill du veta mer om oss, titta gärna in på vår hemsida www.matsallskapet.se

Vi söker en erfaren kock till i första hand vårt varmkök. Dagligen serverar vi mellan 200-1000 måltider. Som kock hos oss lagar du rätter som skickas på catering, samt de som serveras på h fester i våra egna lokaler och inhyrda festlokaler. Du kommer också att laga mat ute hos våra kunder på olika cateringevenemang. Det kan vara mat som serveras på buffé samt a la carte. Vi älskar mat och lagar med smaker från världens alla hörn. I arbetet ingår att hålla hög servicenivå, arbeta rent och snyggt samt följa företagets policys.

Vi söker dig som har ett personligt engagemang och som gillar att arbeta i team. I vårt team är det viktigt att alla ställer upp för varandra på och mellan avdelningarna. Vi söker dig som är utåtriktad och glad. Det är viktigt att du har en stark känsla för service och är flexibel i ditt sätt att tänka. Du har förstås ett genuint intresse för mat och dryck samt intresse för vad som ligger i tiden kring nya mattrender. Det är viktigt att du tar personligt ansvar samt håller god ordning när du arbetar. Du har en positiv inställning och tycker om att arbeta med människor. Du ska behärska svenska i tal och skrift.

Vi vill att du har dokumenterad erfarenhet av att arbeta som kock helst inom catering. Tjänsten är heltid, dagtid. Kvälls- och helgarbete förekommer vid enstaka tillfällen.

Tjänsten passar perfekt för dig som gillar att arbeta i en utvecklande och fartfylld miljö med många omväxlande utmaningar.

Sök tjänsten här >>

 

 

Kreativ kallskänskchef

Är du rätt person för att leda vårt duktiga team i kallskänken?

Vi söker en kreativ, självständig och tydlig chef  i vår ljusa och moderna kallskänk.  Är du redo för att ta ett nytt kliv i din utveckling och vidareutvecklas i ditt yrke är det här tjänsten för dig.  Hos oss får du arbeta på en av Stockholms bästa cateringfirma som varje år får nya spännande kunder och utmaningar.

Du kommer att ansvara för att skapa nya menyer, ta fram koncept och leda din personal. Du ska tycka om att arbeta i  en flexibel miljö i högt tempo. Varje dag serverar vi mellan 300-1000 gäster.

Vi söker dig som är utåtriktad och glad och gillar att arbeta i team. Vi tror du har erfarenhet av arbetsledning i en liknande position, är strukturerad och ordningsam. Självklart älskar du att laga god och vacker mat. I vårt team är det viktigt att alla ställer upp för varandra på och mellan avdelningarna. Det är också viktigt att du är flexibel i ditt sätt att tänka.  Du har ett gott humör och tycker om att arbeta med människor. Du ska behärska svenska i tal och skrift.

Vi vill att du har dokumenterad erfarenhet av att arbeta som kock  eller kallskänk och kan uppvisa goda referenser.

Tjänsten är heltid, främst dagtid, med tidiga mornar. Schemalagt helgarbete förekommer.

Matsällskapet Catering har arbetat med catering och nöjda kunder i mer än 25 år. Idag har vi drygt 20 anställda och från vårt kök i Bergshamra, Solna levereras all slags catering som frukostar, kalla och varma luncher, bufféer, plockmat och a la carte middagar.  Vi är måna om att laga maten från grunden och vi använder högklassiga råvaror efter säsong.

Sök tjänsten som vår nya kallskänkschef här >>

 

Vi söker serveringspersonal till våra uppdrag

Vi söker dig som vill ha ett roligt extrajobb som servis med vårt glada team

Läs mer om hur du söker tjänsten här >>

Alla priser är exklusive moms och transport. Moms på mat är 12 % och moms på övrigt är 25 %.