skicka förfrågan om catering i stockholm Ring 08-660 57 50 om Catering i Stockholm
Festlokal Stockholm

Söker du en riktigt bra festlokal Stockholm? Vi har samlat Stockholms bästa festlokaler till allt från födelsedagsfest, bröllop, disputation eller helt enkelt till ett riktigt bra party. Vi har ordnat sommarfester på bryggan, fest i beduintält, serverat äkta mexikansk mat i stora hattar, serverat godaste maten till middag hemma och gjort om kontor till storslagna festlokaler. Vår personal är erfarna och personliga och ser till att alla gäster är nöjda. Dekor, blommor, ljus och dukning är viktiga komponenter för att skapa den rätta feststämningen. Tillsammans med er skapar vi en fest att minnas länge.

Vi hjälper er med allt som behövs – boka festlokaler och leverera mat, hyra in porslin och bygga tält, hitta förstklassig underhållning samt proffsig personal.

 

 

Eric Ericssonhallen

Stockholms mest spektakulära festlokal med unikt läge mitt på Skeppholmen. Den vackra hallen med valv passar för bröllop, fest, konsert och event.  Önskar du en festlokal som andas flärd är det här lokalen för dig.

Antal gäster: 430 personer sittande, 500 personer vid mingel
Egen dryck:

 

Läs mer på om Eric Ericsonhallen här
www.ericericsonhallen.se

 

Konstnärsklubben, Stockholm

Mitt i city på Smålandsgatan 7 ligger Konstnärshuset, ett jugendpalats anno 1899, där första våningsplanet utgörs av festvåningen. En underbar, patinerad klubbmiljö med konst på väggarna, stuckatur, bröstpaneler och originalmöbler.Här finns en matsal att äta eller mingla i, en salong att prata i, ett piano att spela på, en ekparkett att dansa på, en balkong att röka på och en bar att hänga i.

Antal gäster: 60 sittande, 100 vid mingel
Egen dryck: Ja

Mer information om Konstnärsklubben >>

Meeting Room, Stockholm

Vill ni vara nära storstadens puls och nattliv så är Meeting Room på  Kungsholmen lokalen för er. Meeting Room har fyra stora lokaler som passar för stora och mindre företagsfester, konferenser eller utsällningar. Den är ljus med stora glasfönster, betongväggar och vita golv och går lätt att förvandla till en ny upplevelse för varje besök. Önskar ni ta med egen dryck är det möjligt till Meeting Room.

Antal gäster: 200 sittande
Egen dryck: Ja

Mer information om Meetingroom >>
www.meetingroom.se

 

Kulturfyren, Stockholm

På Skeppsholmen med utsikt över Nybroviken och Djurgården ligger Kulturfyren som passar bra för mingel eller fest med dans.  Med vita väggar, vackra fönster och trägolv är det en lokal som passar de allra flesta typer av fester och evenemang.
Till vardags är Kulturfyren en mötesplats för kulturaktiviteter för barn och unga och genom att boka festlokalen stöder ni verksamheten samtidigt som ni njuter av en festlokal med en av Stockholms bästa läge.

 

Antal gäster: 80 personer sittande, 150 personer vid mingel
Egen dryck: Ja

För mer information om att ha festen på Kulturfyren >>
www.kulturfyren.se

 

M/S Borgilia

Borgilia ligger på Söder Mälarstrand och från den soliga terrassen har man fantastisk utsikt över Riddarfjärden och Stadshuset. Själva festlokalen är en stor och öppen lokal som passar för både bröllopsfester och jubileum.  Passar för fester upp till 150 personer

Antal gäster: 150 gäster sittande
Egen dryck: Ja

Mer information om Borgila >>

 

 

Tält och festhallar

Tillsammans med Tavet bygger vi allt från tält till trädgårdsfesten till stora festhallar för flera hundra personer med golv, värme och ljus. Med tält kan du skapa en välkomnande ingång eller ett extra rum i anslutning till dina festlokaler. Just nu är de transparenta tälten våra mest efterfrågade.
www.tavet.se

Matsällskapets egen festlokal - Matis, Bergshamra

Matis är en ljus festvåning med utsikt över vattnet. Genom stora fönster har gästerna nära till naturen. Lokalen är flexibel och lätt att möblera efter just era önskemål.

Antal gäster: 110 personer sittande, 150 personer vid mingel
Egen dryck: Nej

Klicka här för mycket mer information om vår egen festlokal i Bergshamra >>

Churchill Arms, Stockholm

En genuin engelsk pub med den rätta atmosfären.

Bokas exklusivt via Matsällskapet Catering & Event.

Mer information om bästa puben i Stockholm hittar du här. >>

Kristinehovs Malmgård, Stockholm

Gustaviansk herrgårdsmiljö mitt i Stockholm bara några minuters promenad från Högalidskyrkan. Välkomstdrink kan tas under lindarna på gården och sedan fortsätter gästerna in i Kristinasalen med höga vackra fönster, gustavianska stolar och fällbord. Passar perfekt för bröllop och fest för upptill 80 sittande personer.

Antal gäster: 80 sittande
Egen dryck: Ja

Mer information >>
www.kristinehovsmalmgard.se

A house, Stockholm

I Arkitekthögskolans lokaler ligger festlokalen A house,  bara några steg från Östra Station och Tekniska Högskolan. Skolan renoveras varsamt för att behålla husets karaktär. Nu håller hela huset på att förvandlas till en mötesplats för kunskap, kreativitet och entreprenörskap inom mat, konst och mode.

Antal gäster: 200 pers mingel
Antal gäster: 70 pers sittande
Egen dryck: Ja

 

Mer information om A house >>

www.ahousestockholm.com

Nio Rum, Stockholm

Nio Rum är festlokalen som har super-prime location. Med en adress på Hamngatan 2 är det svårt att vara mer centralt. Från hörnrummet är en fantastisk utsikt över Stockholms inlopp och Dramaten. Lokalen är flexibel med högt i tak och vackra stuckaturer.

Antal gäster: 120 sittande, 160 mingel
Egen dryck: Ja

Mer information om Nio Rum >>
www.niorum.se

Kungsvalvet, Stockholm

Kungsvalvet ligger mitt på Hantverksgatan på Kungsholmen. Festlokalen är modern och passar för den privata festen och företagsarrangemanget. Lokalen har en separat matsal och en trevlig lounge som fungerar som bar under kvällen

Antal gäster: 80 personer sittande, 100 personer vid mingel
Egen dryck: Nej

Läs mer om Kungsvalvet >>

Segelsömmarsalen, Stockholm

Nu kan du ha festen, bröllopsmiddagen eller eventet mitt på Skeppsholmen med utsikt över genuina båtar och doft av tjära. Segelsömmarsalen är en festlokal med anor i ett av Stockholms äldsta hus. Om vädret tillåter så föreslår vi att ni intar drinken ute på kajen.

Läs mer om Segelsömmarsalen här >>

Antal gäster: 120 personer sittande, 140 personer vid mingel
Egen dryck: Ja mot en serviceavgift