skicka förfrågan om catering i stockholm
Maila angående catering i Stockholm
Ring 08-660 57 50 om Catering i Stockholm


 

Ska du boka catering i Stockholm?

I vårt kök är det alltid fräscha, dagsfärska råvaror som styr.

Alla rätter, både plockmat, bufféer och à la carte lagas från grunden. Vi hämtar inspiration till våra menyer och rätter från olika världsdelar och kök. Självklart lagar vi med mycket grönt till de som vill äta vegetariskt eller veganskt.

Vi kräver hög och jämn kvalitet från beställning till leverans. Då trivs vi som bäst! Vi lägger ner lika mycket tid på att komponera och arrangera maten som att laga den. Och för att säkerställa kvalitet så provlagas alla rätter för att veta att den höga kvalitet vi alltid önskar.

Vi brinner för att arrangera bröllop, duka upp julbord och ordna allt annat som hör till en riktigt bra fest. Behöver ni hjälp med nästa event? Då har du kommit rätt. Vi har lång erfarenhet av stora och små event av de mest olika slag. Hör av dig direkt till oss så vi får veta vad ni tänkt er.

 

 

Att beställa catering

När passar det att beställa catering? När man vill kunna fokusera mer tid på sina gäster än att laga maten så är catering det rätta alternativet. Det lättaste är att kontakta oss via vårt förfrågningsformulär, mail eller slå oss en signal direkt. Det är bra om ni hunnit fundera på hur många gäster ni förväntas bli, vilket datum det gäller och kanske något om vad ni tänkt er för någon typ av catering.

När vi fått informationen sätter vi ihop en fösta offert och skickar till er. I det skedet kan fler frågor komma upp. Vi går gemensamt igenom offerten och när offerten stämmer överens med vad ni tänkt er så bekräftar vi offerten och din bokning är klar.

 

God mat till jobbet med catering

Catering till företaget i Stockholm är uppskattad av både anställda och kunder. Det kan vara en fest, ett mingel, möte eller något annat där catering blir en trevlig del av upplevelsen. Många av våra bufféer och menyer under plockmat passar bra till de tillfällena.

Vi erbjuder också helhetslösningar dvs en företagsrestaurang eller sk Food Service för företag och organisationer i Stor Stockholm. Vår filosofi är att en trevlig måltid förenar och skapar gemenskap.

Dagligen lagar vi varma rätter som serveras som Dagens lunch hos våra företagskunder. Varje vecka uppdateras våra menyer. Vi erbjuder fyra varmrätter, en kött/fågel, en fisk, en vegetarisk samt en vegansk. Beställer du ofta av oss kan du också bli sk avtalskund. Många av våra avtalskunder önskar återkommande lunchleveranser som uppskattas av alla anställda.

Catering Stockholm

All varm mat levereras i värmelådor avsedda för varm mat och den kalla maten levereras i backar i kylbilar. Matsällskapet levererar catering till företag, organisationer och privatpersoner i hela Stockholm med omnejd som tex Danderyd, Bromma, Lidingö, Täby och många fler orter runt Stockholm.

Catering Stockholm

Plocka, välj och kombinera

Här kan du välja från ett stort urval ur Matsällskapets kök. Bufféer, plockmat, desserter eller kombinera precis som det passar dig bäst.

Vi erbjuder dessutom specialkost till de som av olika skäl inte äter från menyn. Däremot hanterar vi nötter, ägg, laktos och gluten i våra lokaler. Vi är noga med information till allergiker. Alla allergener märks ut på vår hemsida, i din bokning och på menykorten som skickas med din leverans. Maten kommer alltid upplagd på vackra fat, i skålar och korgar.

Smaklig måltid!

Porslin och allt runt omkring

Allt runtomkring är minst lika viktigt för upplevelsen. Vi hjälper er hyra in porslin, linne möbler. Med planering ser vi till att porslinet passar till maten ni beställt. Vi samarbetar med duktiga florister och dekoratörer för att skapa bästa inramningen. Önskar ni dessutom underhållning, stand-up, coverband, DJ eller en trollkarl? Vi har flera olika att rekommendera.

Personlig service med vår servis

Behöver du hjälp att ställa upp bord, duka, kyla dryck och hålla snyggt under hela kvällen? Då kan vår serveringspersonal vara en bra lösning. Vår personal är professionell, kunnig och har varit med och serverat på allt från stora partaj till mindre personliga middagar.  Vi har förstås kockar, bartenders och annan personal som kan behövas för ett riktigt lyckat evenemang.

Servis catering

Catering Just nu

Vi har alltid goda alternativ med säsongens råvaror i fokus. Allt är lagat med kärlek och omsorg av våra trevliga kockar.

Titta gärna på det som är aktuellt för säsongen >>