skicka förfrågan om catering i stockholm Ring 08-660 57 50 om Catering i Stockholm


Spontana möten vid företagets caféer och kiosker

Matsällskapet erbjuder mötesplatser med ett brett utbud av kaffe, te, vatten och goda mellanmål. En god paus håller humöret på topp och håller arbetslusten uppe.

Utbudet finns tillgängligt under hela dagen så att anställda och kunder kan få något mättande som smörgås eller något sött som en bulle eller kondisbit. Självklart har vi ett brett utbud av nyttiga snacks och energibars med nyttiga ingredienser och utan sötningsmedel. Varma som kylda drycker erbjuds från automater och kylar. Dessutom mixas färgglada smoothies proppade med vitaminer.  Ni väljer vilket utbud som ska finnas i caféet, vi erbjuder lösningar i form av en enstaka kaffemaskin till ett helt café med fullt utbud och personal.

Vår personal håller hela tiden efter caféerna och ser till att kylar är välfyllda och att utbudet av smörgåsar, sötsaker och hälsosamma alternativ är fräscha och snyggt upplagda.

I vårt uppdrag ingår alltid uppföljning –  vi stämmer av hur gästerna upplever vår service, maten och att budget hålls. Vi uppskattar all feedback och ser det som en möjlighet att utvecklas och erbjuda bättre tjänster.

Vårt miljötänkande genomsyrar hela vår verksamhet från val av råvaror till transporter. Allt kaffe vi serverar är ekologiskt och fairtrademärkt.

 

 

Bli kund hos oss

Vi börjar alltid med ett förutsättningslöst möte där vi diskuterar era tankar,  önskemål och profil för ert café eller kiosk. Vi ser fram mot att ni kontaktar vår ansvarige för pausmiljöer Anna Looft Persson, maila gärna på anna@matsallskapet.se eller ring på 08-660 57 55.

Alla priser är exklusive moms och transport. Moms på mat är 12 % och moms på övrigt är 25 %.